Les escoles celebren el Carnaval durant tota la setmana

INTERVÉ: Maruja, colla Carnestoltes 2020 / Laura Adroher, mestra del Cor de Maria / Anna Román, educadora de la Llar del Cor


La setmana de Carnaval ha començat a Sant Feliu de Guíxols amb la visita dels Carnestoltes a les escoles de la ciutat. Molt ben acompanyats per aquests personatges del món Disney alguns dels membres de la colla Drink Team han arribat a l'escola per encomanar gresca.

Des de les escoles els més petits han rebut els Carnestoltes amb la cara pintada alguns i el cabell pentinat divertit uns altres. Aquest dilluns era el primer dia que s'havia de complir la consigna del Carnestoltes de l'escola. Fins dijous els més petits hauran d'anar cada dia amb algun complement de Carnaval.

Sant Feliu té molta tradició carnavalesca i des de les escoles celebren aquesta festa amb contes, música, consignes i disfresses.

La colla Carnestoltes té una setmana carregada d'activitats per portar a tot arreu ambient de Carnaval. Fins dijous no descobriran qui és el Rei o Reina Carnestoltes 2020 de Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura