La FIMAG 2018 tanca amb milers de persones als carrers i quasi plena ocupació

Intervenen: Ignasi Molina, director Artístic Fimag; Jordi Martinoy, regidor responsable FIMAG; Mag Lari

La FIMAG va cloure nova edició amb quasi plena ocupació i havent tornat a posar Torroella de Montgrí al mapa de la màgia a nivell internacional.

Bona valoració de l'organització tant per la qualitat de les actuacions programades com per la resposta d'un públic que va tornar a omplir el municipi amb milers de persones als carrers de la vila.

Una proposta continuista amb dosis de renovació

La setena edició ha seguit l'estela de les anteriors amb una proposta de continuitat amb algunes dosis de renovació. La continuitat la van portar els diferents espectacles de màgia i il·lusió que van omplir carrers, places i equipaments culturals de la vila, amb  el mercat màgic, els tallers, la màgia als aparadors o la FIMAG solidària que enguany es va celebrar a l'Espai Ter.

La renovació la van donar la nova zona de El Pati que va combinar descans, gastronomia i màgia i també la primera fira de programadors i programadores, un espai professional que serveix com a punt de trobada i intercanvi entre professionals.

L'Espai Ter va tornar a ser un dels epicentres de més prestigi de la fira amb  espectacles de mags de primera fila i més de 2.000 persones omplint les graderies.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura