El film 'Au revoir la bonheur' s'endú el Corall d'Or en el Festival de Cinema de Begur

El film 'Au revoir la bonheur' s'endú el Corall d'Or en el Festival de Cinema de Begur
Begur

Data: 12/10/2022

La comèdia canadenca de Ken Scott 'Au revoir la bonheur' s'ha endut el Corall d'Or a la millor pel·lícula i també al millor guió en el Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava. La cinta relata la història de quatre germans, que es retroben a la casa de pagès de la seva infància després de la mort del seu pare.

Entre el palmarès de la 8a edició del festival, s'han reconegut les interpretacions de Mark Rylance a 'The Phantom of the Open' i de Norma Sheahan a 'Timmy'. El guardó al millor curtmetratge ha estat per 'Maruja' de Berta Garcia i 'Le Souffle du diable' de Xavier Zahara. En canvi, pel que fa al guió, 'Timmy' s'ha proclamat el vencedor de la categoria.

El Festival Internacional de Cinema de Begur va finalitzar aquest dimecres, i enguany, han passat pels seus escenaris l'actriu Carmen Machi; el guionista i director Fernando León; el productor Enrique Cerezo i l'actor Ricard Balada. Tots ells, de fet, han estat homenatjats per la seva tasca en el sector cinematogràfic i, sobretot, per la seva aportació en el gènere de la comèdia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura