81 gossos participen en el concurs FestiGuau de Santa Cristina d’Aro

81 gossos participen en el concurs FestiGuau de Santa Cristina d’Aro
Santa Cristina d'Aro

Data: 30/09/2019

Un total de 81 gossos, de races i edats diverses van participar ahir al migdia en el concurs de FestiGuau de Santa Cristina d’Aro, que arribava a la XI edició. A part de la gran acollida del concurs, no es pot oblidar la desfilada d’adopcions, amb 9 gossos, un dels quals es va fer efectiva, o les demostracions de la Unitat Canina de la Policia de Caldes de Malavella. 

Els guanyadors dels vuit premis del concurs han estat: Bumble, un bobtail de 5 anys, com el més pelut; Maat, un border collie de 4 mesos, com el més vergonyós; K, un pataner de 2 anys, com el més juganer; Rambo, un pataner de quasi 2 anys, com el més obedient; Arima, una podenca d’un any i mig, com la més despistada; Zizú, un pataner d’un any imig, com el més ben plantat, Tack, un pastor d’aigua espanyol de 3 anys, com el millor pentinat, i Xuqui Rex Ping Floit Wolf Gransolleres, un yorki de 5 anys, pel nom més original. Sílvia Fonoll, membre del jurat i regidora de l’àrea de Promoció Econòmica, que és l’entitat organitzadora de FestiGuau, va ser l’encarregada d’entregar els premis.

Arima i Zizú eren dos dels nou cans que van participar en la desfilada d’adopcions. Els nou gossos provenien de les protectores d’animals Galgas del Mar del Baix Empordà, Bu Bu Park de la Bisbal, Terra Viva de la Garrotxa i Kmakus de Santa Cristina. Abans de la desfilada d’adopció, va haver-hi la demostració del gos Drako de la Policia Local de Caldes de Malavella, fent diverses deteccions d’estupefaents. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura