Joyce Di Donato enamora el públic de Torroella

Torroella de Montgrí

Data: 04/08/2021

Arrenca la 40ena edició del Festival de Músiques de Torroella de Montgrí

El glamour i la sensibilitat de la música clàssica tornen a brillar amb més força que mai a Torroella de Montgrí.

El municipi va obrir dissabte el 40è Festival de Músiques de Torroella amb el debut de la mezzo Joyce DiDonato que va enamorar al públic.
El Festival de Torroella manté la col·laboració amb la diva nord-americana iniciada ara fa un any. Es tracta d'una de les veus més prestigioses i carismàtiques de la lírica actual i una intèrpret de referència del barroc clàssic.

Di Donato va oferir un recital amb la preciosa cantata de Haydn Arianna a Naxos, les tendres i íntimes cançons dels Rückert-Lieder i  una joiosa selecció d’àries d’òperes al voltant de Cleòpatra, l’última reina d’Egipte

La mezzo va combinar un repertori barroc amb Hydin, Handel i inclós es va atrevir amb Wagner.

El desplegament d'art de Joyce va entusiasmar un públic que la va reconèixer amb una gran ovació.

Daniel Hope, retorn de l'alumne convertit en mestre


Diumenge va ser el torn del violinista Daniel Hope i el pianista Simon Crawford-Phillips. Alumne als anys 80 dels Cursos Internacionals d'Interpretació Musical del festival Torroellenc, va tornar a la vila baixempordanesa convertit en tot un professional. Es tracta d'un dels violinistes més destacats de la seva generació, músic versàtil i creatiu.

La programació d'aquest estiu recupera alguns dels concerts que s'havien previst pel 2020 i que no es van poder celebrar, i d’altres de nous que fan una oferta musical que vol ser el reflex de la història del mateix Festival. Els 17 concerts recorren cinc segles de música, del XVI al XXI; hi són presents artistes consagrats i joves emergents, músics que es presenten per primera vegada al Festival i coneguts del públic, que esperen retrobar-se cada estiu a Torroella de

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura