El Festival Internacional de Música de S'Agaró tanca la seva edició amb més públic

INTERVÉ: Joaquim Llorens, president de l'Associació Cultural Pau Casals

Finalitza l'edició més multitudinària del Festival Internacional de Música de S'Agaró. Dels nou concerts programats a l'esgésia de Nostra Senyora de l'Esperança aquest estiu, tots menys el darrer, per causes metereològiques, han presentat un ple de públic. 

Possibement els més exitosos a nivell quantitatiu han estat l'inaugural 'De Viena al Mediterrani' de violí i piano i 'Passions musicals de Viena', amb la Johan Strauss Chamber Orquestra. Més enllà de xifres, però, des de l'Associació Cultural Pau Casals volen destacar el nivell de satisfacció observat a les enquestes. 

Pel que fa a al programació han mirat d'oferir clàssics però que emocionessin i generessin una empatia fàcil amb el gran públic. S'ha arribat a un espectador mitjà més divers del que es pot pensar, amb gran presència d'estrangers i de repetidors d'edicions passades. 

El concert de clausura, anomenat 'Poetic Pictures: Chopin&Friends' va consistir en un recital de flauta i piano a càrrec dels polonesos Henryk Blazej i Teresa Kaban.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura