Les Trobades de Música de la Mediterrània portaran per títol 'Un mar en cercle'

Torroella de Montgrí

Data: 20/03/2019

Tornen les Trobades de Música Mediterrània que enguany porten por títol 'Un mar en cercle' i volen jugar amb aquest concepte en la música, la dansa, els jocs i els  instruments.

L'esdeveniment cultural tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 d'abril en diferents punts del Museu de la Mediterrània.

Des de l'organització han explicat que han escollit el concepte de 'cercle' perquè a l'entorn mediterrani és la forma de moltes danses i balls des de la sardana al dabkeh.

Les Trobades de Música Mediterrània ofereix quatre activitats formatives en àmbits com la dansa, la percussió ni la cançó amb experts provinents de diferents països de la riba del Mediterrani.

Les Trobades de Música Mediterrània són un punt de trobada de formació musical per posar en comú diferents experiències, d’arrel tradicional, presents a l’espai cultural musical de la Mediterrània.

Els tallers que s'organitzen van adreçats principalment a persones vinculades amb el món de la música i/o de la cultura popular.

Més enllà de la proposta formativa, però, i amb voluntat d'obrir-se a la ciutadania també hi ha propostes adreçades a tots els públics com diversos concerts de música popular.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura