Nadal Jove torna un any més a la Nau dels 50 metres de Palamós

Palamós

Data: 30/12/2022

Una nova piscina de boles gegants, un espai de lactància i diferents tallers a càrrec d'un grup de voluntaris joves del servei comunitari han estat algunes de les novetats del parc infantil de Nadal de Palamós.

Un any més torna l'exitós parc infantil de Nadal de Palamós que se celebra a la Nau dels 50 metres del 27 al 30 de desembre. 
La nova edició obrirà les portes aquests dies de 5 a 8 de la tarda amb entrada gratuïta pels infants de menys de dos anys i amb un cost de 3 euros per la resta de menuts.

El Departament de Joventut de l'Ajuntament també ha habilitat una sala de lactància per als pares que ho necessitin.
Després de dos llargs anys de pandèmia, aquest és el primer que la multitud de tallers, jocs i atraccions per a infants i joves no es veuen afectades per la Covid-19.

A diferència de l'any passat, que el parc es va fer a l'exterior i durant tres dies, aquest Nadal se celebra dins del recinte i a causa de la bona rebuda per part de les famílies, l'esdeveniment s'allarga una tarda més. La piscina a on et pots moure dins de boles gegants també ha estat una novetat que ha causat furor entre preadolescents, i és que l'objectiu principal de l'edició és acollir i fer activitats per a diferents edats, des dels nens que tenen mesos fins als preadolescents de 12 i 13 anys.

Tampoc ha faltat el divertit brau mecànic, el circuit de cars, el mítics i estimats inflables i la cursa d'obstacles, entre d'altres. A més, aquest Nadal un grup de voluntaris joves del servei comunitari s'han ofert a fer diferents tallers i activitats per als petits.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura