Palafrugell celebra la cinquena edició del Swim Out Costa Brava

Palafrugell

Data: 09/09/2018

INTERVÉ: Alba Casadellà, directora del festival.

Palafrugell celebra el festival internacional de swing i Lindy Hop més important d'Espanya i un dels referents a Europa, el Swim Out Costa Brava, un esdeveniment que acull a més de 600 participants d'arreu del món. El 60% dels balladors venen de fora de l'estat espanyol i al llarg dels quatre dies en que es realitza s'allotgen a Llafranc, on reben classes amb reconeguts professors de l'escena internacional. 

Aquest festival està dedicat als balladors però les festes de la nit són obertes al públic general, que ha pogut gaudir de les exhibicions de Lindy Hop i Solo Jazz, les competicions i les bandes Swing Shouters, des de França, i Professor Cunningham & His Old School, des dels Estats Units. També han tingut l'oportunitat de visitar stands de reconegudes marques de la moda vintage com SusiSweetDress, Slide & Swing o Savoy Cats i de foodtracks.

Els Ametllers de Palafrugell n'han sigut l'escenari per primera vegada en aquesta cinquena edició, que enguany ha tingut lloc del 6 al 9 de setembre amb el suport de l'Ajuntament de Palafrugell, la Diputació de Girona i la Cervesa La Brava, entre d’altres. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura