Casa Elisa rep el premi del Ganxotapes de Tardor 2018

Aquesta ha estat la proposta guanyadora de la campanya Ganxotapes de Tardor de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d'un caneló fred de pop i algues japoneses amb sorbet de nabius i escuma de mores del restaurant Casa Elisa. Una tapa que ja havien tingut a la carta fa un temps i que en aquesta campanya gastronòmica ha estat tot un èxit. El restaurant, situat a la plaça del mercat, assegura haver servit milers de tapes d'aquest caneló que ha estat capaç d'entusiasmar als comensals però també als membres del jurat. El caneló s'ha emportat el premi a la millor Ganxotapa de Tardor 2018 i també el de la Ganxotapa més Popular. Dos guardons que el regidor de turisme, Salvador Calabuig, els ha lliurat aquest dijous.

Pel que fa a la tapa més original, aquest cas ha recaigut en la tapa “Crepuscle de tardo” del restaurant El Passeig del Mar per la seva originalitat en contrastos amb ingredients de tardor.

Durant el mes que s'ha allargat la campanya a la que han participat 29 establiments, s'han servit unes 6.500 tapes i 100 menús, una xifra que confirma la consolidació d'aquest esdeveniment gastronòmic i que assegura la seva continuÏtat. De fet, la bona acollida que té tant per part de restauradors com pels seus usuaris ha permès a l'organització a ser més exigent en el producte que s'ofereix. Ara caldrà esperar fins al certamen de primavera per tornar a tenir a la ciutat una campanya gastronòmica amb les tapes com a al·licient.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura