La cantant palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz, Premi de Músiques Actuals 2022

Palafrugell

Data: 10/10/2022

La cantant palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz suma un nou guardó artístic a la seva ja extensa col·lecció: el Premi Nacional de Músiques Actuals 2022, que concedeix anualment el Ministeri de Cultura i Esport.

El Jurat d'aquest reconegut Premi a escala estatal ha decidit distingir amb aquest reconeixement l'artista catalana per la "qualitat creativa i interpretativa de la seva carrera'', així com '' per la naturalitat, versatilitat i audàcia de les seves propostes''. També han destacat el seu "indestructible compromís amb la bellesa".

Aquest premi és dotat amb 30.000 euros i, entre els premiats en convocatòries anteriors, es troben Rozalén, Luz Casal, Amaral, o Joan Manuel Serrat, entre altres reconeguts artistes nacionals.

La baix-empordanesa aquesta passada setmana va realitzar l'últim concert de la gira 'Farsa Solo Show', tot i que ara continua submergida en les últimes funcions de la versió escènica de 'Género Imposible', que tindran lloc al Teatre Victoria Eugenia de Donostia, els dies 23 i 24 de novembre.

Abans, però, s'embarcarà en una nova aventura, el 'Latam Tour'. La cantant ha anunciat a través de les xarxes socials que sota aquest títol, després de molts anys, tornarà a cantar a Argentina -el 24 d'octubre-, a Uruguai -el 27 d'octubre-, a Mèxic -el 5 de novembre-, a Cuba -l'11 de novembre- i a Brasil -el 16 de novembre.

Actualment està acabant d'enllestir un nou treball per iniciar a una nova gira europea la primavera del 2023.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura