L'Església de Sant Pere tornarà a acollir el Festival Clàssic Pals

Pals

Data: 20/05/2023

L'Església de Sant Pere tornarà a acollir el Festival Clàssic Pals per segon any consecutiu amb artistes locals, emergents i internacionals i, com a novetat, se celebrarà un concert del reconegut Festival de la Schubertiada. El festival se celebrarà durant els dies 12, 20 i 25 d'agost.

L'Església de Sant Pere de Pals tornarà a acollir el Festival Clàssic de Pals per segon any consecutiu.
Aquesta segona edició comptarà amb artistes locals, emergents i internacionals i, com a novetat, se celebrarà un concert del reconegut Festival de la Schubertiada.

La inauguració anirà a càrrec de la soprano Laura Coll i el guitarrista David Font, els quals presentaran el projecte "Òpera entre cordes".

El segon concert serà el debut del duo format pel violinista Abel Tomàs, membre del Quartet Casals, i la pianista Emma Stratton, amb obres de Mozart, Schumann i Franck.

La cloenda anirà a càrrec dels duets Katja Maderer & Victoria Guerrero i Mireia Tarragó & Carmen de Santamaría, amb una nit de Lied en col·laboració amb la Schubertiada.

Aquest festival ja havia existit fa anys al municipi i, des de l'any passat que es va recuperar, ha rebut molt bona acollida per part del públic.

El Festival Clàssic Pals se celebrarà durant els dies 12, 20 i 25 d'agost a les 8 de la tarda i està coorganitzat per l'Associació Cultural de Pals i l'Ajuntament de Pals.



 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura