Unes 1.500 persones passen pel Festival Internacional de Música de S'Agaró

L'organització del Festival Internacional de Música de s'Agaró fa un balanç molt positiu de l'edició d'enguany. El certamen, que va finalitzar el dissabte 22 de setembre amb el duo de clarinet i piano format per Gianbattista Ciliberti i Piero Rotolo, ha reunit prop de 1.500 persones en total al llarg de l'estiu a l'església de Nostra Senyora de l'Esperança de s'Agaró.

El darrer concert, batejat com "De la rapsòdia al blues", era l'últim de nou espectacles de música clàssica que, segons l'Associació Pau Casals, organitzadora del festival, han tingut un nivell d'afluència de públic òptim. En molts d'ells s'han hagut d'afegir cadires als bancs de l'església i en algunes ocasiones fins i tot s'ha hagut de tancar portes i deixar gent fora. 

A nivell qualitatiu, el "feedback" rebut per part dels assistents també fa ser optimista l'Associació Pau Casals. Els presents, moltes vegades estrangers, han constatat que les propostes que es veuen a s'Agaró són difícils de trobar al mateix preu a la resta d'Europa. El públic sondejat és assidu del Palau de la Música o l'Auditori de Barcelona, en el cas de Catalunya, o d'altres auditoris d'alt nivell europeu, com el Concertgebow d'Àmsterdam o la Salle Pleyel de París. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura