El Grup de teatre el Trampolí prepara la presentació de l’obra 'Cadenes'

Diumenge a les sis de la tarda, el Cinema Petit de Torroella de Montgrí acull l'estrena de l'obra "Cadenes" d'El Trampolí. Aquesta vol fer reflexionar sobre la manca de llibertats i també vol contribuir a la recaptació de fons econòmics per reparar la botiga de l'entitat a la Bisbal d'Empordà.  

El Trampolí presentarà la seva nova obra de teatre "Cadenes" a Torroella de Montgrí. Amb la participació dels membres de l'entitat, la funció estarà composta per diferents escenes, totes elles lligades a un únic fil conductor: la manca de llibertat. D'aquí ve el nom del títol, les cadenes i tot el que poden simbolitzar per a un individu. Cadascuna de les escenes s'adapta a les habilitats dels actors i actrius que, sigui en forma de diàleg o dansa, explicaran el sentit de l'obra.

Ja feia temps que tenien pensat presentar el teatre i ara ho volen aprofitar per recaptar diners que aniran destinats a reparar la botiga d'El Trampolí a la Bisbal d'Empordà. Una situació que els ha permès veure l'impacte que té l'associació a la vida diària de la gent, ja que diferents voluntaris, entitats i empreses de la zona han volgut col·laborar amb la seva situació.

Algunes d'aquestes iniciatives han estat els adhesius de la Penya Blaugrana de Monells, que ha iniciat la campanya d'adhesius solidaris per contribuir a la causa. També hi ha les aportacions econòmiques de la BP de Corçà-Vulpellac i la cerveseria artesana La Lluita, que donarà els seus beneficis de setembre al Trampolí.

També agraeixen la feina dels voluntaris i treballadors per fer feina a la botiga i poder tornar a obrir al més aviat possible.

És per això que fan un reclam a la ciutadania per omplir el teatre. L'obra serà diumenge a les 18 h al Cinema Petit de Torroella de Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura