Obertes les inscripcions per presentar-se a la prova d'accés als estudis reglats de música

Palafrugell

Data: 12/03/2024

Portes obertes, sessions informatives, proves d'accés als estudis reglats de música i concerts és tot el que amaga la cartelleria de l'Escola de Música i Conservatori l'Energia de Palafrugell. La Rita Ferrer, qui s'encarrega de la direcció del centre conjuntament amb l'Enric Ferrer, ens ordena les dates de cada esdeveniment i ens informa sobre quin és el funcionament dels estudis reglats de música. Alhora que comparteix la carta formativa de l'Escola.

El Centre Autoritzat d'Ensenyaments Artístics Professionals de Palafrugell, "L'Energia", ens ha obert les portes. Les quals també s'obriran els pròxims dies per a tots els interessats i interessades a conèixer més sobre la formació que ofereix el conservatori i l'Escola de Música de Palafrugell.

L'equipament està treballant en una sessió informativa que tindrà lloc aquest dijous 14 de març a dos quarts de vuit del vespre al mateix centre l'Energia. Allà s'explicarà com es desenvolupen tots els estudis, que suposen i quines opcions poden estudiar a l'escola.

Aquesta sessió informativa se celebra una setmana abans de les proves d'accés al grau professional. Unes dates que marca la Generalitat, ja que es tracta d'una formació reglada que permet obtenir el títol professional de músic. Les proves per accedir al primer curs tenen lloc el 21 de març i per a la resta de cursos els dies 22, 23 i 24 de març. 

Però, per accedir a aquests estudis reglats, cal tenir en compte que les inscripcions a les proves d'accés ja són actives des del 8 de març i finalitzen el 20 de març. Uns estudis que, a la província, només són disponibles a tres conservatoris. D'entre ells, el de Palafrugell.

La sessió informativa seveix per aquells que ja estan iniciats al món de la música i poden optar, si volen, a fer la prova d'accés. Però sempre amb unes condicions mínimes de nivell.

"Que no s'espantin. Que vinguin i s'informin"

Convé ressaltar a tots els estudiants que, si volen continuar estudiant música però no volen estudiar el grau professional, també tenen altres opcions al centre. La directora Ferrer també aprofita per mencionar que, es preparin a l'escola de música que es preparin, si creuen que han d'aprofitar l'oportunitat de presentar-se a la formació reglada en música, ho facin. Recordant que són uns estudis reglats on també es pot buscar un futur.

Un dels moments en què es podrà veure la plantilla de professionals que formen part del centre i tot el que es pot aprendre, és el Concert de professors i professores que se celebrarà aquest divendres al TeMePè de Palafrugell.
Recordem que els més menudets també tenen el seu espai a l'Escola de Música. És per això que els espectacles per a ells, tampoc falten.

Tota la informació sobre la sessió informativa, les inscripcions a les proves d'accés i els espectacles de l'Escola, la podeu consultar al web del centre escolademusica.com

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura