La galeria d'art Monalisi exposa Émotions en couleurs

Palamós

Data: 06/03/2024

L'associació cultural sense ànim de lucre, Monalisi Tot Art Galeria, ofereix una nova exposició aquest mes de març. Es tracta de "Émotions en couleurs" de l'artista francès Arno que treballa el collage i la pintura expressionista sobre fusta.

Són obres de caràcter expressionista, plenes de textures i materials diversos. Emocions que s'expressen a través del color. Formen part de la mostra "Émotions en couleurs" exposades a la galeria Monalisi a Palamós. L'artista que s'amaga darrere d'aquests quadres és Arno, nom artístic del francès Arnaud Colignon, que es dedica a la pintura i collage sobre fusta. Les seves creacions estan inspirades en els seus somnis i visions i transmetent sensacions i vibracions gairebé terapèutiques. De fet, explica que quan pinta intenta treure les seves emocions i plasmar-les als quadres a través del pinzell.
 

Jo soc autodidàctic. Sempre investigo sobre els diferents tipus de pintura que poden existir. Sobretot intento treure les emocions, l'emoció del moment i que la gent tingui la seva pròpia emoció. Poden interpretar el que vulguin. Em costa molt parlar dels meus quadres perquè, de fet, prefereixo que la gent en parli ella mateixa".- ARNO, artista

Tot i que l'associació cultural sense ànim de lucre, Monalisi Tot Art Galeria aposta per artistes locals, també ofereix obres de pintors estrangers com aquestes on s'han utilitzat tècniques que no se solen veure.

L'autor de les pintures ens explica algunes de les seves obres. Per exemple, aquesta està inspirada en la Primera Guerra Mundial i aquest altre en la música de Shubert.

Aquesta exposició es pot veure durant tot el mes de març. A l'abril serà el torn de dos pintors de la zona com és el cas de José Luis Escardó i Lluís Martinell. Al maig hi ha prevista una exposició col·lectiva amb socis de Monalisi amb una única temàtica, la gastronomia i la pintura. L'associació cultural sense ànim de lucre, Monalisi Tot Art Galeria, va obrir les portes el maig de l'any passat, i per la sala ja hi han exposat artistes com Joaquim Comas, Albert roca i Martí Colls.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura