La Cobla Baix Empordà destaca a Plaça Nova

Palafrugell

Data: 05/06/2023

La cloenda de la 61ena edició de les Festes de Primavera de Palafrugell, ja és aquí, i per a acomiadar-se fins a l'any vinent, el poble ha organitzat durant l'últim dia un seguit d'activitats diferents, com una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà al cor de la vila, Plaça Nova.

El Carrusel, el Pregó, la música, els balls, els tallers infantils, les activitats als carrers i en definitiva l'ambient festiu, arriben al seu últim dia amb la cloenda de les Festes de Primavera de Palafrugell, que ja són tradició al poble i mítiques arreu de la comarca.

Així, un any més, Palafrugell tanca aquest cicle amb diverses activitats durant el dia, entre les quals trobem una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà, a on de mica en mica la gent ha anat fent una rotllana a Plaça Nova per començar-les a ballar.

La Cobla Baix Empordà, va ser la primera formació musical de Girona dels temps moderns que va decidir tocar només sardanes, i ara es dedica a fer actuacions en aplecs, ballades i oficis religiosos habituals arreu de Catalunya.

D'aquesta manera, la plaça, el cor del poble, plena de gent com sempre i sota un sol radiant, un munt d'espectadors han pogut gaudir assentats a les taules, del ball i la música per excel·lència catalana, la sardana, i els sardanistes, han pogut fer el que més els agrada, sota un cel decorat amb banderoles que simbolitzen la 61ena edició de les Festes de Primavera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura