Crystal Fighters serà un dels caps de cartell del nou IDILIC Festival de Pals

Pals

Data: 06/03/2020

L'inèdit IDILIC Festival de Pals trepitja amb força hi ha anunciat Crystal Fighters com un dels seus caps de cartell. El grup londinec s'encaixa en l'estil del pop indie però té un estil propi amb un so únic que el van portar a triomfar amb singles com "Love London" o "Xtatic Truth". Els britànics han presentat quatre àlbums des del seu debut el 2010, el darrer, "Gaia & Friends", fa menys d'un any. 

Crystal Fighters és el primer cap de cartell anunciat del festival, però no serà l'últim. El certamen, que tindrà lloc al Mas Gelabert de Pals tindrà al seu escenari el millor pop, reggaeton i els cantants més rellevants de la música urbana. Hi sonaran les cançons de més èxit durant més de 20 hores de música en directe repartides en dos dies, el 26 i 27 de juny. 

Maldita Nerea i Sinsinati aportaran al festival el millor del pop-rock espanyol, la música urbana vindrà de la mà d'artistes com Don Patricio amb el seu hit "Contando Lunares", Dellafuente i també RVFV que es comença a fer un lloc en el panorama musical. El millor reggaeton arribarà de la mà de Danny Ocean amb un èxit mundial com ‘Me rehúso", mentre que la música es viurà amb Sofia Ellar, Georgina, Suu i Belén Aguilera.

Amb aquest ventall d'artistes, i d'altres que queden encara per descobrir, l'IDILIC Festival vol esdevenir una de les cites musicals més importants de Catalunya. En total, hi haurà una trentena d'artistes entre els dos dies de certamen repartits per dos escenaris i espais efímers.

Les entrades pel festival palsenc ja es poden adquirir ja sigui soltes o amb packs que posen opcions d'allotjament a disposició dels assistents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura