12.900 espectadors passen pel Festival ÍTACA

12.900 espectadors han passat pel Festival ÍTACA, Cultura i Acció aquest 2018, pràcticament el doble que fa dos anys. 

Entre maig i juliol, aquesta sisena edició del certamen ha programat una trentena d'actuacions musicals  i activitats culturals en una desena de localitats de l’Empordà i Girona, consolidant-se com un dels festivals d'estiu de referència a la Costa Brava. 


Ratllant la plena ocupació 

El festival ha penjat el cartell ‘Entrades exhaurides’ a prop de la meitat de les activitats programades. Entre les més multitudinàries, destaquen les dues nits de l’#ÍtacaSantJoan, que es van celebrar durant el cap de setmana de la revetlla a l’Estartit, amb més de 8.000 espectadors;  la VI Pujada al Montgrí amb més de 1.000 participants, o el concert de tancament a Calella de Palafrugell amb Albert Pla amb 900 assistents. El percentatge total d’ocupació s’ha situat en el 91’21%.  De cara a properes edicions, mantindran com a signe d’identitat el seu caràcter reivindicatiu en tota la programació i treballaran per ampliar el nombre de municipis de l’Empordà on programen activitats. 

Al llarg de gairebé dos mesos, ÍTACA ha programat els concerts de La Banda Trapera del Río, Carmen 113, Maria Arnal i Marcel Bagés, Mazoni, Enric Montefusco, Blaumut, Maika Makovski i el Brossa Quartet Corda, Roger Mas o Txarango entre d'altres. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura