Sant Joan de Palamós celebra la Festa Major amb una programació per a tota la família

Palamós

Data: 05/08/2021

Una desena d'activitats vesteixen la programació de la Festa Major de Sant Joan de Palamós. El nucli empordanès ha organitzat propostes adaptades a tota la família i amb l'accent posat en la història local. Aquest divendres un col·loqui titulat "Els últims anys d'un municipi independent" donarà el tret de sortida a la festivitat.

Durant el dissabte les activitats es concentraran a la tarda amb una ruta guiada, que recorrerà el nucli de Sant Joan i arribarà fins al Puig del Molí de Vent. A la nit sessió musical amb el tradicional Miquel del Roig i el grup de versions La Betty Orquestra.

El dia de clausura de la Festa Major serà aquest diumenge, quan es realitzarà un tast de vins, un espectacle de circ al carrer, una audició de sardanes i un concert a càrrec del duet La Trup.

A causa de les restriccions sanitàries no es realitzarà el sopar popular i totes les activitats, encara que siguin gratuïtes, precisen de reserva prèvia.

Per segon any consecutiu, l'Associació de Veïns de Palamós ha posat a disposició de la població els domassos de Festa Major a un preu d'un euro. L'objectiu és engalanar el nucli i difondre la festivitat entre els visitants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura