L'Espai Carmen Thyssen aposta per una exposició digital

L'Espai Carmen Thyssen aposta per una exposició digital per mostrar quadres de la col·lecció. Són 33 obres que el 2025, quan s'obrin les portes del futur museu es podran veure físicament. De moment, es projecten les imatges dels quadres a l'exterior, a la plaça Abadia per homenatjar a l'art pictòric. Es pot visitar entre el 5 i el 15 d'agost a la nit.

(IN) VISIBLE, Digital Exhibition, Bits of Carmen Thyssen-Bornemisza Collection és la nova exposició a l'espai Carmen Thyssen, i sí, és digital. Aquest any, els impulsors de l'espai aposten per veure els grans quadres de la col·lecció d'una forma innovadora. Una manera creativa per explicar el futur museu i la col·lecció de la pintura catalana.

En total són 33 obres representatives del conjunt d'autors que conformen la secció de pintura catalana de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. Totes ja s'han exposat alguna vegada de manera física a l'espai, excepte "El Moll de Sant Feliu" de Josep Amat.

L'exposició és un homenatge a l'art pictòric i es podrà observar en les parets de la Plaça Abadia on es projectaran les imatges dels quadres. Un vídeo de set minuts on apareixeran les obres de manera progressiva organitzades en 11 diàlegs estètics organitzats en 3 àmbits temàtics. L'estudi d'art digital "nueveojos" s'ha encarregat de la creació multimèdia.

Amb aquest nou llenguatge, volen proposar noves maneres de consumir l'art i apropar-lo a nous públics. Aquesta exposició és un fragment del què es podrà veure al futur museu Thyssesen. De fet, aquestes obres s'exposaran físicament l'any 2025 ,quan part del projecte estigui enllestit.

De moment, aquesta nova exposició es pot veure de manera gratuïta entre el 5 i el 15 d'agost a la Plaça Abadia entre les 22 h i les 24 h.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura