El festival IDILIC canvia d'ubicació i es farà al Guixols Arena

La primera edició de l'IDILIC FESTIVAL se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols i no a Platja d'Aro com estava previst. Segons els organitzadors del festival, en un comunicat asseguren que es tracta de motius "aliens" i "un canvi inesperat". Per la seva banda, l'ajuntament assegura que no es pot triar endavant a causa dels informes negatius pel que fa a la seguretat i la mobilitat.


En un comunicat l'IDILIC FESTVIVAL ha anunciat aquesta setmana que els concerts es traslladen al Guíxols Arena, al mateix escenari on se celebra el festival Porta Ferrada. La primera edició de l'IDILIC s'havia de celebrar a la Masia Bas, a Platja d'Aro, però segons els organitzadors, per motius "aliens", diuen i "a causa d'un canvi inesperat en l'acollida institucional, política i administrativa de Platja d'Aro després de les eleccions del passat maig" s'ha hagut de canviar la ubicació. L'organització del certamen ha anunciat que oferirà autobusos gratuïts fins a Sant Feliu per tots aquells espectadors que s'allotgin a Platja d'Aro. El festival se celebrarà igualment les dates previstes, el 28 i 29 de juliol amb una programació que inclou artistes com Melendi, La Casa Azul o Nena Daconte.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Platja d'Aro explica que ja fa un any amb l'anterior govern van començar les converses amb l'organització amb una valoració "política en positiu". Recorden que els van oferir suport institucional cedint l'espai i una partida de 40.000 euros per promocionar el festival. Conforma comencen entregar la documentació vinculada amb la llicència els tècnics municipals els van advertir que part de la llicència d'activitats tenia informes negatius derivats de situacions vinculades amb la seguretat i la mobilitat, entre altres.

En un principi asseguren que estava previst que el certament se celebrés a finals de juny, però més tard l'organització va comunicar al consistori que es faria a finals de juliol, just en plena temporada turística.

En tot cas, des del consistori lamenten que finalment no s'hagi pogut tirar endavant la proposta al municipi, però valoren positivament que Sant Feliu de Guíxols hagi acollit el festival.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura