Tornen els Sopars Maridats de la Cuina de l'Empordanet

Baix Empordà

Data: 21/02/2018

Intervé: Joan Carles Sánchez, vicepresident de la Cuina de l'Empordanet 

Dos dels valors més importants de l'Empordà units en harmonia per guanyar-se els paladars més exigents. Vi i menjar en un maridatge molt treballat entre Restaurants i Cellers per reivindicar l'excel·lència del producte propi. Els Restaurants de la Cuina de l'Empordanet i els de la Cuina del Vent organitzen per sisè any els Sopars Maridats,  un esdeveniment d'èxit que es consolida com una de les proposes gastronòmiques més importants de l'any. 

Del 2 de març al 15 de juny cada divendres dos restaurants d'aquests dos col·lectius oferiran un menú degustació pensat per casar a la perfecció amb diversos vins d'un celler determinat de la DO Empordà. Entre 5 i 7 plats que permetran tastar el màxim de vins possibles. 

L'edició 2017, coincidint amb l'any de la croqueta, els menús tenien en comú aquest producte, i enguany ho és un aperitiu molt nostrat. 


Una experiència personalitzada

La dinàmica del sopar és ben senzilla, restaurant i celler fan l'explicació detallada dels plats, els vins i el que es pretén transmetre amb el seu maridatge. Tot plegat no puja a més de 65 euros. Als clients els permet descobrir i apreciar els productes de la terra i als restaurants establir sinergies amb els cellers i conèixer-se personalment. 

Un altre dels elements importants d'aquest esdeveniment és la defensa de la qualitat del producte de l'Empordà. Un producte que des del territori es creu que no té el prestigi i projecció que mereixeria. 

De fet, una de les novetats d'enguany és que els sopars maridats tindran una delegació a Barcelona, on un cuiner de la Capital i un cuiner de l'Empordà faran un menú a 4 mans. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura