Santa Cristina d'Aro celebra el Pregó Reial

Santa Cristina d'Aro

Data: 31/12/2022

La mainada de Santa Cristina d'Aro ha pogut fer arribar les seves cartes als Patges Reials durant la celebració del seu Pregó, després de passar la tarda al Parc Infantil de Nadal i una bona xocolatada per mantenir les forces.

Els nens i nenes de Santa Cristina d'Aro han pogut entregar les seves cartes als patges reials de Ses Majestats d'Orient, durant la celebració del seu pregó.

Després de passar una tarda de molta diversió al Parc Infantil de Nadal i berenar una deliciosa xocolatada per mantenir les forces, han esperat pacientment als protagonistes de la festa.

Els patges van ser benvinguts amb una explosió de confeti i van saludar a tota la mainada al ritme de la tradicional cançó "Visca els 3 Reis de l'Orient", fins arribar a la seva butaca respectiva, per rebre les cartes de cada nen i nena.

Ara ja només queda esperar el dia 5 de gener per anar a esperar els tres reis al campament reial situat a la plaça Mossèn Baldiri Reixac, on hi haurà repartiment d'obsequis per a tots els infants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura