El cantautor vergelità Lluís Llach sorprèn al Canet Rock

Verges

Data: 08/07/2024

Aquest dissabte va tenir lloc la desena edició del Festival Canet Rock. Per celebrar l'aniversari van crear una banda molt especial, en la que hi va formar part el baix-empordanès Lluís Llach, que va sorprendre a tots els assistents.

El vergelità Lluís Llach va formar part del Canet Rock d'aquest 2024. Ho va fer dins de 'La Banda CanetRock', que van crear per celebrar el desè aniversari del Festival. Aquesta banda, dirigida pel music Miki Santamaria, va estar formada per Buhos, Miki Nuñez, The Tyets, Suu, Gossos, Lluís Gavaldà, Elèctrica Dharma, Lildami, Doctor Prats, Pau Lobo, Els Catarres, Figa Flawas, 31Fam, La Fúmiga, Ginestà i Lluís Llach. Tots ells van oferir cançons emblemàtiques de la banda sonora del país, com Quan tot s'enlaira, Corren, o L'Empordà. A aquests artistes els van acompanyar amb la instrumentació Dani Campos, Neirak, Àlex Pérez, Dani Katena, Maria Astallé i Ramon Figueras.

Hem de dir que el cantautor del Baix Empordà, Lluís Llach, va sorprendre i molt. La seva aparició a l'escenari va començar fent una versió de la cançó 'El tonteo' dels The Tyets amb el piano, deixant així a tot el públic amb la boca oberta. Després d'aquesta versió, va acabar cantant aquest mateix tema al ritme original amb els seus autors. En finalitzar l'actuació, Lluís Llach va ensenyar, en exclusiva, la samarreta de la Diada de l'11 de setembre d'aquest 2024.

Tots els components de 'La Banda del Canet Rock' van acabar cantant plegats, precisament, un dels temes estrella de la carrera musical de Llach: ''Que tinguem sort''. Així es com va cloure un dels concerts més especials que ha viscut mai aquest festival.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura