'Vi a Pals': nova fira, mateix èxit de sempre

Pals

Data: 26/08/2018

INTERVÉ: ​Josep Maria Soldevila, Sabors Catalans Produccions

El nucli de Pals, el vi i el final de l'estiu estan tan estretament lligats que, com no podia ser d'altra manera, la gent ha assistit aquest cap de setmana de forma incondicional a la primera mostra "Vi a Pals". Aquest era un nou format després de 35 anys acollint la Fira de Vins i Caves de Catalunya, que enguany es trasllada a Palafrugell.

Pals volia seguir apostant per la seva mostra pròpia de vins i ha optat per un nou format, resultat del treball de l'Ajuntament i l'empresa Sabors Catalans Produccions. Amb el nom de "Vi a Pals" la idea és la de portar una comarca catalana en cada edició. Per aquesta primera s'ha jugat a casa i s'ha comptat amb una dotzena de productors del Baix Empordà. La resposta del públic ha estat a l'alçada de sempre. 

L'oferta de la mostra s'ha completat amb un estand que oferia tastets de la gastronomia menorquina més rellevant, a més d'una selecció d'embotits catalans. El programa ha comptat també amb actuacions musicals i dues exposicions, una de fotografies que mostren les varietats autòctones de raïm a Calonge i una videogràfica realitzada per Ramon Carreras que repassa la feina dels cellers locals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura