El Terracotta museu inaugura el "Parant taula" 2022

Combinant les vaixelles de ceràmica amb la gastronomia. Així s'ha inaugurat l'edició 2022 del Parant taula, que ha ajuntat la cuina del territori amb un dels oficis més especials de la capital baix-empordanesa. L'exposició presenta les noves col·leccions de vaixelles fetes pels ceramistes locals que eren objecte de les mirades dels assistents. Una mostra que ha de servir per donar a conèixer encara més la ceràmica a la Bisbal i que també ha de servir per presentar els productes a l'exterior.

El Parant taula ha anat creixent any rere any i la rebuda del públic ha estat molt positiva. Uns bisbalencs que van poder gaudir de ben a prop de la indústria local i tastar les novetats dels 11 establiments que oferien les seves tapes.

Un Terracotta Museu que a banda de l'exposició, també serà la seu de conferències, presentacions i projeccions de documentals. Una altra de les activitats destacades és el sopar del divendres vinent, on quatre cuiners locals presentaran un menú, que anirà acompanyat d'un recital de violoncel.

La importància del museu no només es veu en els diferents esdeveniments que acull, sinó també en la vessant formativa per explicar l'ofici de ceramista.

La importància de la indústria de la ceràmica a la Bisbal ha fet que la localitat formi part del World Craft Council. Una agrupació de ciutats artesanes en diferents productes que estan especialitzades en elements artesans concrets.

Després dels parlaments, el públic va poder gaudir dels diferents plats i també de la mostra de ceràmica del museu, que es pot visitar fins al 26 de juny

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura