En marxa la 31a edició de la campanya Pals i la Cuina de l'Arròs

Pals

Data: 08/05/2024

En marxa la 31a edició de la campanya Pals i la Cuina de l'Arròs. Fins al 2 de juny s'oferiran diferents propostes culinàries en 11 restaurants del municipi, a més d'activitats relacionades amb l'arròs.

La 31a edició de la campanya Pals i la Cuina de l'Arròs torna a ser protagonista al municipi estrella d'aquest producte al Baix Empordà. Un any més es vol fer valdre textura, qualitat i sabor de l'arròs de Pals. Per fer-ho fins al 2 de juny 11 restaurants del municipi han preparat diverses propostes culinàries per degustar als paladars dels visitants on l'arròs evidentment té un paper ben destacat, justament enguany fa 500 anys d'història vinculada al municipi. Aquesta campanya està complementada amb la participació d'empreses, allotjaments, turisme actiu i comerços locals que han volgut sumar-se a la iniciativa oferint descomptes i activitats específiques durant el període de la campanya: visites guiades pels arrossars amb el Xiulet de Pals, visita i tast al celler local Mas Geli, entre d'altres.
L'acte d'aquesta edició ha anat carregada de missatges reivindicatius tal com remarca l'eslògan de la campanya "Sempre amb els nostres arrossaires" amb l'objectiu de prendre consciència de la difícil situació que viuen els productors d'arròs de la vila fruit de la sequera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura