L'Espai Ter presenta la programació del primer semestre del 2020

Presentada la programació del primer semestre del 2020 a l'Auditori teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí amb una de les propostes més potents de les comarques gironines, en la que hi destaca l'oferta de teatre català i estatal.

Pel que fa a teatre, la temporada arrenca el 25 de gener amb la tragicomèdia 'Rita', amb David Bagés i Anna Moliner. Segueix el 8 de març amb la producció 'Nadia'  pel Dia de la Dona. Explica la història de l'afganesa Nadia Ghulam, una jove que arriba a Barcelona fugint de la guerra al seu país. El 21 de març és el torn de 'La Dona del 600', amb Mercè Sampietro. Lola Herrera hi portarà 'Cinco horas con Mario' el 4 d'abril. El 2 de maig, proposta revelació feta a les comarques gironines: 'Nou Cents. El pianista de l'Oceà'. El 17 del mateix mes, 'Els Brugarol', de Ramon Madaula, i el 30 la comèdia 'Cobertura', amb el duo de luxe format per Bruno Oro i Clara Segura. 

Neix també el cicle 'CoblaOrquestra' amb tres propostes: l'Orquesta Montgrins, el 9 de febrer, l'Orquestra Selvatana, l'1 de març, i 'El tenor i la cobla', el 25 d'abril. 

L'òpera hi tindrà el seu lloc per Setmana Santa, amb la representació de 'Madama Butterfly' de Puccini el 21 d'abril i l'Espai Ter s'obrirà a la música moderna amb el concert de Pau Vallvé el 14 de març i Koko Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo, el 27 de març, dins el Black Music Festival. 

La presentació de la temporada arriba amb l'estrena del lloc web espaiter.cat completament renovat i de nous packs d'entrades i abonaments. Les entrades, a la venda des del dilluns 16 de desembre

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura