L'artista urbà RICE realitza un mural de grans dimensions al Museu de la Mediterrània

INTERVÉ: Gerard Cruset, director del Museu de la Mediterrània

Obres com les que es poden veure a les imatges formen part de l'exposició "Mirades" de l'artista urbà RICE, i es poden visitar al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí des d'aquest dissabte 13 de febrer fins al 8 de març. Sota el nom artístic de RICE, l'olotí Eduard Sacrest, exposa al Museu com a guardonat amb la Menció especial d’Art Jove que el Festival Inund’Art atorga anualment.

L'artista desplega gran part de la seva producció artística en l’àmbit de les intervencions a l’espai públic. Prenent l’entorn urbà com a espai d’acció, les seves propostes pictòriques materialitzen els seus interessos, preocupacions i reflexions i busquen interpel·lar els espectadors fortuïts que deambulen per aquests espais. 

En la seva proposta per a l’Espai Montgrí, l’artista hi ha realitzat un mural de grans dimensions, de caràcter efímer, que romandrà a l’espai el temps que duri l’exposició. Aquesta obra es complementa amb una selecció de projectes anteriors, alguns d’elles dutes a terme en ple confinament. Aquests retrats, realitzats majoritàriament a partir de la tècnica de l’aerosol sobre fusta es focalitzen tant en persones anònimes com en personatges vinculats a la cultura pop i permeten a l’artista activar una reflexió entorn de qüestions relacionades amb la soledat, la distància i l’aïllament.

Amb aquesta exposició es dóna el tret de sortida a la programació d’art contemporani d’enguany a l’Espai Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura