La Llar d'Infants Municipal de Castell-Platja d'Aro emplena de núvols i ball el palau

Des de la Llar d'Infants, han creat la seva disfressa per la trobada d'enguany. Aquest cop ha estat un núvol que simulava la pluja i un tocat amb la sortida de l'arc de Sant Martí. Tota una reivindicació a la situació actual la qual necessita urgentment unes dosis de pluja. D'entre els i les assistents, estaven el Rei i Reina Carnestoltes i en Xalarí i la Xalarina per animar a tothom a ballar i passar-ho bé.

Avui els més petits de la llar d'infants municipal de Castell-Platja d'Aro han estat els protagonistes del Carnaval 2024. Aquests i les seves famílies han emplenat la pista i grades del Palau d'Esports i Congressos del centre de Platja d'Aro amb música engrescadora que ha animat a tothom a ballar des de primera hora del matí. Fins i tot al Rei i Reina Carnestoltes i la colla Els Pimpons, que han aparegut a animar a tothom acompanyats d'en Xalarí i la Xalarina. Una cita que demostra el gran esperit carnavalesc de la vall d'Aro d'ençà que són ben petits.

Des de la Llar d'Infants, han creat la seva disfressa per la trobada d'enguany. Aquest cop ha estat un núvol que simulava la pluja i un tocat amb la sortida de l'arc de Sant Martí. Tota una reivindicació a la situació actual la qual necessita urgentment unes dosis de pluja.

L'acte ha conclòs amb la trobada de pares, mares, alumnes i monitores que s'han ajuntat per ballar els darrers balls i fer-se fotografies amb en Xalarí i la Xalarina i el Rei i la Reina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura