L’Antic Design Empordà tornarà a convertir La Bisbal en un aparador d’antiquaris i disseny

La Bisbal d’Empordà acollirà la 12à edició de la biennal Antic Design Empordà, un certamen consolidat com la fira de referència al sud d’Europa per a antiquaris i dissenyadors d’interiors. Enguany tindrà lloc del 18 al 22 d’abril, coincidint amb Setmana Santa.

L’èxit de la fira es basa en una combinació mesurada i atractiva de brocanters, decoradors, interioristes, artesans, dissenyadors i restauradors. Uns expositors que ofereixen una selecta i variada mostra de mobiliari, pintures, escultures i arts decoratives, en una clara mostra de la bona convivència de les peces d’època en ambients contemporanis. 

Es tracta d’un certamen en constant evolució, que ha sabut captar l’important creixement del disseny i l’interiorisme dins del sector de les antiguitats. Precisament aquesta combinació natural de modern i antic ha fet evolucionar la fira els darrers anys, que actualment també és un gran reclam per a expositors d’altres punts de Catalunya, així com de procedència internacional, especialment de França.
 
Enguany s’espera un xifra superior als 5.000 visitants i la presència d’una vintena d’expositors del sector, que ocuparan el Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà. 

A banda de l’exposició i venda de productes l’Antic Design Empordà ha programat una sèrie d’activitats complementàries dirigides per l’Associació de l’Estudi del Moble i la Fundació Mascort.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura