Més activitat cultural al Guíxols Arena durant el 2020

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

El Guíxols Arena es prepara pel seu any amb més activitat. L'espai, ideat per a esdeveniments de gran format, tindrà una quantitat important de concerts el 2020. A part dels relatius al Festival Porta Ferrada, dues gires d'artistes de renom faran parada a l'equipament de Vilartagues. 

Ja s'esperava un bon any de concerts al Guíxols Arena. El nou contracte de Porta Ferrada, recentment guanyat per l'empresa The Project, exigeix programar-hi fins a set nits. Això implícitament obliga a portar noms molt rellevants de l'escena musical, i és que l'espai permet aforaments de fins a 8.000 persones. És probable que algun d'aquests artistes es conegui abans de Nadal. 

A part de tot això, però, l'Ajuntament ha explicat que el Guíxols Arena desperta interès entre els promotors i que ja s'ha tancat que hi passin dos espectacles més. Un tindrà lloc el mes de maig, amb una coneguda formació a nivell estatal, i l'altre al juliol, amb un doble o triple concert d'un grup que farà gira per Catalunya i només passarà per deu municipis privilegiats del territori. 

L'agenda lúdica de Sant Feliu de Guíxols també portarà la ciutadania ganxona al Guíxols Arena en diverses ocasions els propers mesos. S'hi instal·larà una carpa que acollirà la Festa de la Gent Gran el 15 de desembre, viurà una Festa de Cap d'Any amb The Cover's Band i el PD Ivanote, i serà la seu de les celebracions de Carnaval. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura