La Fira de la Gamba de Palamós torna a batre rècords en la seva 9a edició

L’activitat supera els 35.000 tiquets venuts, i els 250 quilos de gamba servida, que s’ha pogut consumir de moltes maneres diferents. La Fira de la Gamba de Palamós també ha ofert al públic visitant una àmplia mostra de showcookings a l’Espai del Peix amb la gamba com a referent, o participar en les visites guiades a les barques i la subhasta del peix.

La Fira de la Gamba de Palamós revalida un any més l’èxit de visitants, que durant tot el dia van gaudir de la seva novena edició, que com és tradicional ha tingut lloc a la llotja del port pesquer del municipi.

Més de 20.000 tiquets venuts i 200 quilos de gamba servida

L’activitat ha superat els 35.000 tiquets venuts, mitjançant els quals el públic assistent ha pogut gaudir de l’oferta gastronòmica de la fira, amb degustacions de Gamba de Palamós a la planxa i de plats elaborats amb aquest destacat referent gastronòmic local. Com son, per exemple, les croquetes amb Gamba de Palamós o el suquet de Gamba de Palamós, entre molts d'altres.

La Fira, com és tradicional, ha inclòs el lliurament del guardó d’Ambaixador de la Gamba de Palamós, atorgat enguany al Dr. Joan Lluís Alegret, que ha estat assessor del sector pesquer català i en particular de la Confraria de Pescadors de Palamós, com a científic de les ciències socials i com a director de la Càtedra d’Estudis Marítims. A banda s’han entregat els nous certificats a les empreses que enguany se sumen a la Marca de Garantia d’aquest destacat producte pesquer local.

El programa també ha inclòs visites guiades a les barques d’arrossegament i a la subhasta del peix, així com tres sessions de showcookings programades a l’Espai del Peix, amb la participació dels xefs, Quim Casellas, Tomàs Brull, Toni Izquierdo i Narcís Oliu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura