La cançó de Taverna fa 25 anys a Sant Feliu de Guíxols

Intervé: Josep 'Sé' Andújar, cantant

La cançó de taverna celebrava el seu 25è aniversari a Sant Feliu de Guíxols i la ciutat oferia un escenari únic, mai vist abans, a peus del Passeig de Rius i Calvet. La nit de lluna plena acompanyaria les veus dels participants de la mostra, que en aquesta ocasió serien l'últim cantant de la cançó de taverna en actiu, 'Sé' Andújar i els grups del Peix Fregit, l'Arjau i el Port Bó.  

El ganxó Sé va formar part d'una generació que va marcar una època a les tavernes locals. El concert també va servir per retre homenatge a cantants de taverna del passat desapareguts o que ja no estan en actiu. 

El cantautor local Sé va fer una incursió al seu últim disc, junt amb alguns dels seus clàssics. La Colla Jacomet va recrear la música dels ambients locals abans que se servís el tradicional cremat pel públic assistent a mig concert

La segona meitat de la mostra va reunir dos dels grups palafrugellencs més reconeguts, l'Arjau i el Port-bo. Totes dues formacions van repassar el seu repertori de valsets, boleros, sardanes i havaneres en una nit còmplice amb el públic. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura