Iratxe Caño, el mar i els cossos obren la programació de la Casa Irla

Intervé: Iratxe Caño, artista

La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols obre de nou les portes a l'activitat amb el programa hivern primavera 2020. La primera artista convidada en passar pel centre ha estat Iratxe Caño, una pintora càntabra que ha exposat els seus quadres centrats en el mar i la seva nova obra "Geografies de la intimitat". Amb aquesta doble exposició Caño presenta la idea del mar com a origen i horitzó de totes les coses per seguir avançant i el cos com a paisatge. 

L'exposició de l'artista estarà present al centre cultural fins el 8 de març, una setmana abans que Anna Vilarrubias aterrri amb la seva obra,  mescla de colors i geometria. 

Dins el cicle literari un dels autors més destacats que passarà per la Casa Irla serà Joan B. Culla, col·laborador de diversos mitjans de comunicació d'àmbit català i espanyol i professor d'Història a la Universitat Autònoma de Barcelona. Culla portarà en aquesta ocasió "La història viscuda", un relat autobiogràfic on apareixen personatges amb els quals s'ha relacionat com Pasqual Maragall, Carod-Rovira o Fernández Díaz. 

Pel que fa als sons de taverna, Hound Dogs actuarà l'1 de febrer i el tenor i rapsode Valentí Maymó recitarà poemes de Jacint Verdaguer en l'espectacle més característic de la temporada. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura