Els focs artificials clouen la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols

L'espetec de llum i so va ser el senyal inequívoc que quedaven poques hores per escurar la Festa Major. Puntuals, a dos quarts d'onze de la nit, des de la punta del moll de Sant Feliu de Guíxols es van començar a encendre quilos i quilos de pòlvora que van il·luminar el cel ganxó acompanyats pels 'oooohs' del públic que va omplir el passeig martím.

La Festa Major de Sant Feliu ha portat 10 dies de programació vinculada tot i que oficialment va començar el dia 31 de juliol amb un pregó a càrrec del Centre Excursionista Montclar. El Passeig i els Jardins Juli Garreta han estat l'epicentre d'una programació adreçada a tots els públics i on la música i les activitats infantils hi han tingut un paper destacat.

Per l'escenari de Barraques hi ha passat l'escena musical ganxona amb l'Atzavara,  la disbauxa de Di-Versiones, l'ska-rock reivindicatiu de Brams, la Festa de Los 40 Principales Tour, o la nostàlgia de los 80 Principales entre d'altres.

El correfoc amb els Diables de'n Pere Botero va omplir la nit de divendres i les atraccions instal·lades als Jardins Juli Garreta han fet gaudir petits i grans. Com també ho va fer la divertida i estiuenca menjada de síndries, el concurs de brau mecànic o el bàsquet 3x3.

TV Costa Brava ha estat present a l'inici i final de la Festa Major amb el tradicional programa en directe que es tanca amb el pregó i emetent els focs que van posar final a les activitats de la setmana gran ganxona. Una setmana gran presidida enguany pels nous gegants de la ciutat que es van presentar just abans de l'inici dels dies forts de Festa Major.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura