El Golden Gate Quartet clausura el Festival de Jazz de l'Estartit

Intervé: Montse Faura, Directora del Festival de Jazz de l'Estartit

En un dels paratges més privilegiats de la Costa Brava com ho és el Molinet, el Golden Gate Quartet va clausurar la 6a edició del Festival de Jazz de l'Estartit. El públic va vibrar amb l'espectacle del quartet americà i la fortalesa de les seves veus i a mesura que anava avançant la nit, la connexió entre els espectadors i els artistes era major. 

El grup va ser creat a principis dels anys 30 del segle passat per en una barberia a les afores de Norfolk, a Virginia. El barber, Eddie Griffin, va decidir formar amb tres amics el quartet de gospel d'estil jubilee, l'estil que més proliferava a les esglésies de Virginia. Amb aquest llegat, Frank Davis, Michael Robinson, Paul Brembly i Terry Francis han interpretat temes com "Go marching in", "Lord am I born to die" o "Precious Lord". 

Aquesta edició edició del Festival ha emplenat tots els concerts. L'organització de l'esdeveniment està satisfeta amb el nivell dels artistes i amb la creació d'uns segments de públic que cada cop són més fidels.

La idea per la propera edició és ampliar el festival, però sempre amb la condició de conservar un espai tan privilegiat com el que ofereix el Molinet. 
Amb les Illes Medes de fons, el Molinet ja espera la 7a edició del Jazz Festival amb la incògnita de qui rebrà la pròxima temporada. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura