Pilar Francès guanya el V Premi Empordà de Novel·la

Calonge i Sant Antoni

Data: 23/04/2022

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha fet entrega, aquest divendres al vespre, del V Premi Empordà de Novel·la. Enguany, s'hi han presentat 109 obres inèdites i d'entre totes elles, 'Tot passa dues vegades' de Pilar Francès n'ha resultat la guanyadora. 

L'escriptora Pilar Francès ha esdevingut la primera dona guardonada amb el Premi Empordà de Novel·la. L'ha fet palès de tal distintiu l'obra 'Tot passa dues vegades', que relata "tot allò que fa grans a les persones".

El guardó va néixer a La Bisbal, i enguany ha fet un pas endavant amb la participació de tots els ajuntaments del Baix Empordà, gràcies a la direcció del Consell Comarcal.

La voluntat és cohesionar el territori a través de la cultura i la llengua catalana, així com potenciar la creació literària a la comarca. Un objectiu que enguany s'ha complert amb la participació de 109 obres inèdites.

Amb el guardó entregat, ara, Pilar Francès rebrà 7.000 euros i al setembre, l'editorial Brau Edicions publicarà 'Tot passa dues vegades'. Uns passos que ja va realitzar l'últim guanyador, Brauli Gascon amb la novel·la 'El Perfum del presseguer'.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura