La Bisbal tindrà una festa major amb més d'una trentena d'actes

La Bisbal d'Empordà

Data: 04/08/2020

La Festa Major de La Bisbal d'Empordà es manté enguany, tal i com és habitual en els estius convencionals, com una de les més prolífiques quant a actes del Baix Empordà. La capital de comarca acollirà gairebé una quarantena d'esdeveniments entre els dies 13 i 18 d'agost adaptats, això sí, a les mesures exigides per la situació actual de pandèmia. 

No hi faltarà la tradició i la festa més folclòrica, pròpia de la Bisbal, amb elements com l'exposició 'Cartells de Festa Major, Gegants i Bestiari', el trencament del càntir, el ball de l'Àliga, la tronada, el ball de gegants, el ball de dracs, o el castell de focs. 

Un altre dels pilars será la música, tant a espais municipals com de les entitats bisbalenques. Noms com La Puça, Kids From Mars, Miquel Abras, Cesk Freixas, Fetus, Double Chick, El Último Veneno, The Best Of, el festival d'electrònica Pulse, o havaneres amb peix Fregit, en són només alguns exemples.

Tot això i molt més, sempre amb entrada prèvia de 2 euros per cada acte, que es destinaran a tres projectes socials impulsats per l'Area d'Acció Social de l'Ajuntament de la Bisbal: Servei d'Aliments gestionat per Càritas de la Bisbal, Projecte de suport a la gent gran que viu sola i Projecte de dinamització de l'Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura