La restauració veu la llum al final del túnel després d'un bon estiu

Baix Empordà

Data: 24/09/2021

Els restaurants de la Cuina de l'Empordanet confien en la recuperació del turisme estranger i estan a l'espera de si s'imposa el passaport covid

Esperança entre els restaurants de la Cuina de L'Empordanet després d'un estiu que qualifiquen de bo i la recuperació tímida però evident del turisme internacional, sobretot francès i holandès. 

El sector encara no s'atreveix a parlar de recuperació però si que veuen la llum al final del túnel i creuen que estan en posicions d'acostar-se a abans de la pandèmia. Confien que no hi haurà passes enrere i que podran treballar cada cop amb més normalitat. 

El turisme nacional ha estat clau per tenir un bon estiu però també la recuperació del turisme estranger, particularment el francès i l'holandès. Si bé és cert, que mercats com l'Alemany o el britànic encara segueixen sense venir. 

Respecte a la possibilitat de que s'imposi el Passaport Covid per entrar als restaurants, com passa a Itàlia o França, des del col·lectiu Cuina de l'Empordanet asseguren que no tenen cap informació al respecte i que viuen les mesures anti-covid amb la filosofia d'anar pas a pas i adaptant-se a les circumstàncies.

Mentrestant per la recuperació econòmica segueixen esgrimint allò que millor els representa. Cuina de proximitat, amb respecte pel producte local. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura