Jorge Drexler captiva Cap Roig amb un concert de petit format

Havia de ser un concert només íntim i en solitari però Jorge Drexler va sorprendre el públic de Cap Roig amb tota la seva banda. El músic urugaià va presentar a l'escenari de Calella de Palafrugell, Silente.

Es tracta d'una gira que el músic ha volgut fer minimalista i amb un format auster, sense massa floritures a l'escenari i amb molta comunicació amb el públic. El silenci està molt present en un espectacle que té la seva força principal en la presència del cantautor de Montevideo i la seva guitarra com elements centrals.

Molt comunicatiu amb el públic Drexler va dedicar una de les seves cançons a la feina de Proactiva Open Arms, l'ONG catalana que salva vides al Mediterrani davant la inacció de la Unió Europea i els seus  Estats.

El repertori d'aquest nou treball musical va estar format per temes antics, combinats amb cançons del seu últim disc i algunes versions de composicions que l'han marcat al llarg de la seva vida.

El cantautor urugaià va obrir el concert amb Quimera i va tocar temes com Pongamos que hablo de Martínez, Guitarra y vos, Despedir a los Glaciares, Sea o Silencio, entre d'altres, per acabar amb Luna de Rasquí i Me Haces Bien.

Drexler va arribar a Cap Roig coronat com el gran triomfador dels Grammy Llatins i després de fer una gira de tretze mesos per disset països amb el disc 'Salvavidas de Hielo'.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura