Santa Cristina d'Aro presenta la seva programació de Nadal

INTERVÉ: Tina Gorina, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro

Un taller de bastons de tió, una cantada de nadales, una xocolatada popular o un sorteig d’una panera solidària. Són algunes de les activitats que el passat cap de setmana van donar el tret de sortida a la programació de Nadal de Santa Cristina d’Aro, unes activitats que ja van comptar amb una alta participació per part de la ciutadania.
 
Un dels plats forts d’aquesta programació són els concerts programats a l’Espai Ridaura. Al llarg d’aquesta setmana es duran a terme les audicions de l’Escola Municipal de Música, en les quals participaran els seus alumnes per mostrar tota la feina feta del que porten de curs. El dia 23 es farà el concert de Nadal, que comptarà amb la participació de Gospel d’Aro, la Coral Santa Cecília, amb alumnes de l’escola de música i combos de jazz i rock. Aquest concert tindrà taquilla inversa i els beneficis aniran per La Marató de TV3. Com l’any passat també es durà a terme un concert de Cap d’Any, però en comptes de fer-lo al pavelló aquest es farà a l’Espai Ridaura. L’últim concert serà el dia 8 de gener i serà una proposta familiar ben curiosa, l'espectacle Operamida, en el qual el públic seran els encarregats de decidir com es desenvolupa l'acció sobre l'escenari.
 
Els més petits de la casa podran gaudir d’altres activitats com el Tió o el Parc Infantil, però hi ha dues cites que no es poden perdre. La primera, la visita del Patge Reial el dia 29 de desembre. La segona cita marcada al calendari és la cavalcada dels Reis d’Orient. Des de l’Ajuntament expliquen que intentaran fer-la amb la màxima normalitat.
 
I si algun infant no pot anar a esperar els Reis, que no es preocupi. Des del consistori demanaran a Ses Majestats que passin per casa seva, per tal que aquests nens i nenes els puguin entregar la seva carta i, si s’han portat bé, puguin trobar-se els seus regals l’endemà a sota l’arbre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura