La Fira d'abril fa ballar Sant Feliu a ritme de sevillanes

L'Associació de Veïns de Vilartagues ha organitzat, per segon any consecutiu, la Golden Fira d'Abril. El Guíxols Arena ha acollit actuacions com les del Coro Rociero, Con cuerdas de rumba i l'espectacle de les bailaores Judit Montoliu i Noelia Suárez. Un cap de setmana en què la música i la gastronomia han anat de la mà per apropar l'esperit andalús a Sant Feliu de Guíxols.

El flamenc, la rumba i els vestits de sevillanes han transportat la màgia de Sevilla a Sant Feliu de Guíxols. Durant tot el cap de setmana, la Golden Fira d'abril ha combinat la música en directe i la gastronomia on la cultura andalusa ha estat la principal protagonista.

La bona rebuda de la fira es va notar des del primer moment. L'èxit del primer dia ha demostrat que la programació de la fira ha cridat l'atenció dels veïns ganxons i dels visitants.

La fira ha comptat amb inflables a l'exterior i la presència de diferents restaurants locals. Entre els visitants gent de totes les edats que ja havien visitat altres fires, però que la de Sant Feliu era la primera vegada.

Una Fira d'abril que aquest any obria des de les 12h i que, tant per dinar com per sopar, sempre mantenia l'esperit festiu i cultural.
 
Un cap de setmana en què la Fira d'abril ha tornat a posar en valor la cultura andalusa que viu a Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura