La Garoinada espera superar els 10.000 menús

Data: 16/02/2022

La campanya, que celebra la 31a edició, va arrencar el 14 de gener i finalitzarà el 27 de març. Amb la retirada de les restriccions per la pandèmia, el sector espera recuperar l'activitat econòmica. De moment, les sensacions són molt positives.

La garoina és el producte protagonista aquests mesos a Palafrugell. Sí l'any 2019 es van arribar a vendre uns 9.000 menús, enguany el sector de restauració i hoteler esperen superar els 10.000. La campanya de la Garoinada va començar a mitjans de gener i de moment el ritme de reserves és elevat.

Amb aquesta campanya gastronòmica el que es busca també és desestacionalitzar el turisme. La majoria de clients són locals, però també nacionals i francesos.

El restaurant Terramar, és un dels 11 participants, que nota aquests dies el volum de feina. De fet, per aquest cap de setmana ja tenen quasi totes les taules plenes. De moment, ja han venut 150 menús de campanya i una 50a de racions de garoina com a entrant o aperitiu.

Aquesta campanya gastronòmica és una de les més antigues de Catalunya i enguany la 31a edició recupera la normalitat sense les restriccions de moviment. Uns dies on no només es pot tastar aquest producte de sabor a mar autèntic sinó també gaudir d'altres activitats. Tota una experiència per fruir d'aquest eriçó de mar durant l'hivern, quan està en el seu millor moment.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura