El White Summer de Pals aposta per l'oferta musical

Pals

Data: 04/08/2019

Intervé: Joan Porta, programador del White Summer

Un any més el White Summer de Pals vol estar a l'altura de les expectatives. Durant el mes d'agost el festival serà un entorn multidisciplinari on es podrà gaudir de música, experiències d'art, de venda de productes artesans, de gastronomia i de zones de jocs infantils. 

Aquest any l'aposta forta ha estat la música amb un cartell replet d'artistes emergents del panorama espanyol. La inauguració va comptar amb l'actuació de la Casa Azul i el tancament correrà a càrrec d'Azahara. Entremig, es podran veure les actuacions de Novedades Carminha , Viva Suecia o Paula. El White Summer d'enguany buscarà la dualitat entre el dia i la nit on convergeixin tota mena de públics.  

Com a novetat, hi ha 4 restaurants físics que oferiran una gastronomia única, a més de la resta de 'foodtrucks'. La part comercial del festival s'ha centrat en la venda de productes artesans, amb una gran rellevància del tèxtil. De la mateixa manera, també hi haurà espectacles lluminosos cada dia a dos quarts d'una de la nit. La previsió de públic del festival és molt alta amb un gran nombre d'entrades anticipades venudes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura