"Escac doble" estrena el Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols

INTERVÉ: Roser Descayre, Agrupació Teatral Benet Escriba

Arrenca el Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols. El certamen, un clàssic de la programació cultural de tardor i hivern a la ciutat, arriba enguany a la seva catorzena edició i ho fa amb deu propostes que s'aniran presentant fins al març.

Els grups de teatre amateur són una constant al llarg del territori català i Sant Feliu s'ha convertit en un important punt de trobada entre ells. Aquesta vegada els organitzadors, l'Agrupació Teatral Benet Escriba, havien rebut fins a 45 propostes per participar al concurs. 

Els encarregats d'obrir foc aquest diumenge van ser la companyia Filagarsa de Molins de Rei amb el musical "Escac Doble", que arribava a la seva última funció al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Després d'ells en vindran nou més i, com sempre, la seva feina la valorarà al final de cada funció tant el públic, amb notes de 5 a 10 a la pròpia obra i a les interpretacions, com un jurat de deu membres.

Finalitzat el concurs es farà un sopar popular i s'entregaran premis a categories ben variades als més ben puntuats, com la millor dicció i vocalització, el millor director o els millors intèrprets protagonistes. De moment, els propers en actuar seran El Centre Moral de Gràcia amb l'obra "Barcelona" el diumenge 28 d'octubre.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura