Tot a punt per a la segona edició de "La Cantadeta" d'havaneres a l'Auditori de Girona

Palamós

Data: 02/06/2023

Després de l'èxit de la primera edició, la Fundació Ernest Morató ha posat en marxa una nova edició de La Cantadeta, Vora la mar s'hi passeja un avi. Ens acostem a un dels assaigs d'una de les escoles participants, l'Escola Vedruna de Palamós.

La Fundació Ernest Morató posa en marxa una nova edició de La Cantadeta: Vora la mar s'hi passeja un avi. Després de l'èxit de la primera edició de l'any passat i l'elevat nombre de subscripcions, enguany se celebrarà en ambdues sessions, una al matí i un altre a la tarda el dia 10 de juny a l'Auditori de Girona. És per aquesta raó que, els i les alumnes de les escoles participants al Baix Empordà, ja es troben fent els darrers assaigs per tal de presentar una perfecta cantadeta. Com és el cas de l'Escola Vedruna de Palamós, qui aquesta setmana ha fet assaig amb el grup Peix Fregit.

La Cantadeta és un espectacle amb l'havanera com a eix principal que compta també amb una dramatització escènica que situa a l'espectador a la Calella de Palafrugell a començaments del segle XX. Els 500 petits protagonistes estaran acompanyats pel grup Peix Fregit així com pels actors Carles Casanovas i Marc Torres. La direcció artística és a càrrec d'Elisabet Mestre Dalmau.

L'activitat educativa, que va començar a l'aula de música de l'Escola Pi Verd de Palafrugell, acosta la història i pràctica musical del món de l'havanera a les pròximes generacions.

Afegir que les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la pàgina web de la Fundació Ernest Morató: https://fundacioem.com/ca/

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura