CobosMika ha presentat "A Midsummer Night's Dream" a La Gorga

Palamós

Data: 25/01/2023

La companyia CobosMika Company ha presentat el seu nou espectacle de dansa basat en una adaptació de la comèdia clàssica "A Midsummer Night's Dream" de William Shakespeare al Teatre La Gorga de Palamós. L'obra està dirigida per la palamosina Olga Cobos.

CobosMika Company ha estrenat el seu nou espectacle de dansa basat en la comèdia clàssica "A Midsummer Night's Dream" de William Shakespeare al Teatre La Gorga de Palamós.

L'obra dirigida per la palamosina Olga Cobos, combina la dramatúrgia i la dansa contemporània, amb tocs d'humor fantasia i romanç, i tracta conceptes universals com l'amor, la llibertat, els somnis i les normes socials.

A diferència de Shakespeare, que només treballava amb homes a les seves obres de teatre, els quals interpretaven papers tant d'home com de dona, aquesta versió de Cobosmika, es presenta amb 4 intèrprets femenines, amb excepció d'un personatge que és masculí.

Aquesta coreografia forma part de la programació escolar per als alumnes del Cicle Superior de Primària, 5è i 6è, amb la intenció d'apropar el món de la dansa als més joves.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura