Ja es coneixen els guanyadors del Guíxols Flors at Home

Ja es coneixen els guanyadors del Guíxols Flors at Home
FOTO: @hanniushka (premi a la imatge més votada)

Ja es coneix el veredicte del jurat de la versió confinada del Guíxols Flors, el concurs Guíxols Flors at Home. L'Ajuntament ha publicat el llistat dels guanyadors del concurs per categories i les seves respectives imatges.

El jurat que ha avaluat el concurs ha estat format per la Comissió de Flors, excepte en el concurs de xarxes socials que s’ha fet per votació popular. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament ha explicat que la participació d’enguany ha estat molt alta, hi ha hagut un nombre molt elevat de persones que han participat al concurs en les diferents categories.

Enguany, el Guíxols Flors ha hagut de canviar de format i s’ha celebrat de manera online, però això no ha estat un obstacle per impedir que la ciutat s’omplís de flors. Els guixolencs i guixolenques, des de casa, han fet que el guixols flors, hagi tornat a ser tot un èxit. L’entrega de premis serà tan aviat com es pugui, esperant el moment per celebrar-la amb les mesures de seguretat i prevenció que requereix el moment que estem vivint.

Podeu consultar els guanyadors aquí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura